Menu

Over Kasi Food

Geschiedenis

Kasi Food is onderdeel van de Lekkerkerker Groep; een door Kees Lekkerkerker opgerichte groep familiebedrijven die al meer dan 40 jaar succesvol is in de zuivelindustrie. Kees Lekkerkerker ontwikkelde een gecertificeerde technologie om automatisch plastic coating te scheiden van kaas. Aangezien er vraag naar smeerkaas was en een overschot aan kaas als grondstof, besloot Kees smeltkaas te gaan produceren. De naam Kasi Food - afkomstig van een kleine smeerkaasfabriek in Woerden - werd aangekocht. In 2005 werden de gebouwen op de huidige locatie verworven en de productielijnen geïnstalleerd. Vanaf dat moment is het bedrijf aanzienlijk gegroeid in omzet, producten en medewerkers.

Missie

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn. 

Duurzaamheid

Familiebedrijf

Als onderdeel van de Lekkerkerker Groep profiteren de zusterbedrijven van elkaars kennis en middelen. We maken waar mogelijk gebruik van dezelfde groep leveranciers van grondstoffen en verpakkingen. Daarnaast is Lebo Kaas met zijn roomkaasspecialiteiten weer een leverancier van Kasi Food.

Opwaarderen van kaas

Een belangrijk proces bij Kasi Food is het scheiden van de natuurlijke kaas van zijn verpakkingsmateriaal en kaaskorsten, waarna pasteurisatie volgt die de kaas een nieuw leven geeft. Zo voorkomen we verspilling van kwalitatief hoogwaardige producten. Een duurzame manier van werken is een belangrijke kernwaarde voor Kasi Food.

Technische ondersteuning

Ons (andere) zusterbedrijf Lekkerkerker Dairy & Food Equipment kan u technische en technologische ondersteuning geven bij de productie van zuivelproducten en kaasproducten in combinatie met onze Enzyme Modified Dairy/Cheese.

Bovendien heeft Lekkerkerker Dairy & Food Equipment jarenlange ervaring in de installatie van nieuwe en herbouwde productielijnen en in de handel in tweedehandse machines. Of het nu gaat om een stand-alone machine of een complete productielijn of fabriek met elektronische panelen, pompen, leidingen en afsluiters, Lekkerkerker Dairy & Food Equipment heeft het meestal op voorraad en kan snel leveren.

Contact

Mocht u interesse hebben dan raden wij u aan direct contact op te nemen met Lekkerkerker Dairy & Food Equipment.

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment
Handelsweg 2
3411 NZ Lopik
Tel: +31(0)348-558080