Menu

Ons aanbod

We bieden onze klanten op maat gemaakte recepten voor roomkaas, zuivelspreads, smeltkazen en kaasproducten aan. De recepten worden ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen op het gebied van smaak, textuur, kleur en gewenst prijsniveau. Onze diepgaande kennis van verschillende soorten verpakkingen in combinatie met onze machines en een goed netwerk van ontwerpbureaus en verpakkingsleveranciers zorgt ervoor dat we full service projectmanagement kunnen leveren.

Met behulp van een verscheidenheid aan productielijnen en machines kunnen we een grote variëteit aan verpakkingen produceren; we kijken er dan ook naar uit om de mogelijkheden van verpakking en product met u te bespreken.

Manier van werken

Topklasse projectmanagement is essentieel voor een succesvolle introductie van uw merk zuivelproduct. Wanneer een klant ons benadert om een product voor hem te produceren, zetten we een multidisciplinair projectteam op. Er wordt een projectplan met een tijdsplanning en doelen opgesteld.

Er moeten besluiten worden genomen over onderwerpen als receptuur, ingrediënten, leveranciers, inhoud, prijszetting, verpakking, artwork, voorraad en de datum van lancering. We monitoren de voortgang op weekbasis en verrichten waar nodig aanpassingen. De klant wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van de voortgang met betrekking tot de verschillende onderwerpen.

Projecten zijn altijd anders. Soms gaat het om de ontwikkeling van het recept van een merkproduct in een standaard cup, maar we hebben ook succesvolle projecten gehad waarbij tientallen producten geïntroduceerd moesten worden inclusief een nieuw soort verpakking en een investering in productielijnen. Samen kunnen we dat waarmaken!

Projecten

Een voorbeeld van een succesvol project is het verzoek van Westland, de eigenaar van het iconische kaasmerk Old Amsterdam. Old Amsterdam is een karakteristieke kaas met een rijke en intense authentieke smaak die voorheen alleen verkrijgbaar was als harde kaas of gesneden harde kaas. Om het productaanbod te verbreden en de consument een nieuwe versie van Old Amsterdam te bieden, werd een crèmeversie ontwikkeld die kan worden gebruikt als dip voor tussendoortjes of om op toast te smeren.

Samen creëerden we een zeer gladde crème met de bekende intense authentieke smaak een stijlvolle cup passend bij de segmentatie als premium merk. De verkoop van dit nieuwe product overtrof alle verwachtingen.

Medewerker aan het woord

'Ons bedrijf wordt vaak door klanten benaderd om een product te ontwikkelen en produceren dat voldoet aan hun criteria. Als projectmanager houd ik van dit soort projecten, omdat er met veel elementen rekening gehouden moet worden. Het bespreken van alle aspecten en het bereiken van de gewenste resultaten voor onze klanten spreekt mij erg aan. Als ik een bezoek breng aan de fabriek en ik zie de eindproducten in productie dan maakt mij dat trots als ik weet dat we het tot een succes hebben gemaakt.'

Bernarda van der Vliet – Project Manager

Verbonden

We blijven verbonden met onze klanten tijdens het gehele proces.

Gedegen projectmanagement

We nemen complexe projecten aan.

Maatwerk

Met inachtneming van al uw eisen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met Bert Rijk

+31(0)6 25 39 00 40