Menu

Ingrediënten

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van een nieuw product met kaas, roomkaas, boter of yoghurt? Of wilt u het uiterlijk, de smaak, de textuur of de volledige receptuur verbeteren van producten waar zuivel in verwerkt is?

Onze expertise ligt op het gebied van kaas en zuivel. We kunnen elk zuivelgerelateerd product naar wens maken. Van een stevig blok dat snijdbaar moet zijn tot een vloeibare saus die in uw productieproces verder verwerkt wordt.

We produceren de volgende op maat gemaakte kaas- en zuivelproducten:

- Smeltkaas

- Gepasteuriseerde kaas

- Natuurlijke zuivel- en kaasaroma's (EMD/EMC)

Aangezien ons bedrijf gelegen is in het Groene Hart, de zuivelhoofdstad van de wereld, hebben we toegang tot de beste grondstoffen. Informeer ons over uw ideeën zodat we een oplossing kunnen ontwikkelen die past bij uw verwachtingen.

lees meer

Private Label Productie

Op zoek naar succesvolle uitbreidingen van uw merklijn of huismerk? Samen ontwikkelen we recepturen en verpakkingen voor productgroepen zoals smeltkaas, kaasdips, kaassaus en roomkaas.

We beschikken over verschillende productielijnen om uw recept volgens uw wensen te produceren. We kijken ernaar uit om uw wensen te bespreken en tot de beste oplossing te komen.

lees meer

Specialiteiten

We maken en bedenken ook andere zuivelspecialiteiten; denk daarbij aan diverse boterproducten, kaassnacks met vulling, en zachte kazen, zoals met roomkaas gevulde camembert of brie. De combinatie van creativiteit en technologie heeft geresulteerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve oplossingen voor onze klanten.

lees meer